Дополнување E-ваучер

+389 7
 
i
Вашиот дневен лимит за дополнување припејд кредит со иста платежна картичка е: три трансакции и максимален износ од 2.000 денари.
 

* Полињата означени со ѕвездичка се задолжителни


Податоци за избраниот ваучер

Плаќањето е овозможено со сите VISA и MasterCard картички издадени од која било банка.

Visa Verified by Visa MasterCard